Oproep voor het ondersteunen van onze broeders in Dammaaj, Yemenal ‘Allaamah as Shaych Rabiie’ ibn Haadiie

بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه ومن اتبع هداه.
أما بعد:

Het heeft ons tot onze grote spijt bereikt, waar de Rawaafid, de Baatiniyyoen, de vijanden van de Islaam en de vijanden van de edele Metgezellen, mee bezig zijn van het isoleren en bedreigen van onze broeders, de Selefiyyien in Dammaaj en de Selefie, Soennie Merkez, vanuit haat en vijandschap jegens de Islaam en haar mensen.

En ik adviseer onze broeders in Dammaaj met standvastigheid op de soennah, en geduld, en het vragen van Hulp aan Allaah in het beschermen tegen dit onrecht en deze misdadigheid van de Rawaafidh.

En het is aan hun broeders van Ahl oes-Soennah om samen met hen te staan om deze tirannie het hoofd te bieden en om hen bij te staan. En om Yemen - en andere (dan Yemen) - te zuiveren van het vuil van de Rawaafidh, als zij hiertoe in staat zijn.

....En Allaah zal zeker hen helpen die Hem (Zijn Godsdienst) helpen. Voorwaar, Allaah is zeker Sterk, Gewelldiig. (Soerat al Haj:40)

...En er is geen Hulp dan die van Allaah, de Almachtige, de Alwijze. (Dat is) om een gedeelte van degenen die ongelovig waren te vernietigen, of hen te vernederen, zodat zij onverichterzake terugkeren. (Soerat Al 'Imraan:126-127).

En de continue doorgaande strijd tussen Ahl oes-Soennah en de Rawaafidh, de Baatiniyyien, is een voor altijd durende strijd tussen koefr (ongeloof) en de Islaam. Het is dus aan Ahl oes-Soennah in iedere plaats - in Yemen en andere (dan Yemen) - om zich in te zetten in het ondersteunen van hun broeders met het lichaam en met geld. En wij vragen Allaah om de wortels van de Rawaafidh, de Baatiniyyien (vanuit de wortels) af te snijden, en van iedere vijand van de Islaam, in iedere plaats.

En voorwaar mijn Heer is Degene die de smeekbeden hoort.”

door Rabie’ bin Haadie ‘Umayr al Madkhalie op 12-4-1432 Hidjrie.
Bron: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=124187 - www.selefienederland.nl